Doe mee

Met de open Uniforme Objecten Bibliotheek werkt de hele keten binnen de hele sector samen vanuit gedeelde informatie en gedeeld inzicht. Dat werkt sneller, efficiƫnter, kwalitatief op het hoogste niveau en duurzamer. De open standaard zorgt ervoor dat alle partijen die betrokken zijn bij de technische installaties van een bouwwerk met dezelfde informatie werken en samenwerken. Van ontwerp tot en met realisatie en ook tijdens onderhoud, beheer en bij hergebruik/recirculatie.

SAMEN SUCCESVOL

De UOB is een baanbrekend platform voor de ontwikkeling van de innovatiekracht en slagkracht van de installatiesector. Het delen van data is de toekomst. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het neerzetten van die open standaard vraagt van iedereen in het begin extra tijd, energie en doorzettingsvermogen. Maar bedrijven die nu instappen, lopen straks mee voorop. Doe nu mee met de UOB. Help ons er samen een succes van te maken. We hebben een wereld te winnen.

MELD JE ORGANISATIE NU AAN

AANHAKEN EN DOORONTWIKKELEN

Met de lancering van de UOB hebben we een eerste ontwikkelfase afgerond en is de nadruk komen te liggen op het aanhaken van fabrikanten, softwareleveranciers en installateurs. Om met ons mee te denken en werken in die ontwikkeling organiseren we kliksessies voor fabrikanten en ontwikkelsessies voor softwareleveranciers. Bekijk de agenda wanneer er informatie en kliksessies ingepland zijn.

Het aanvragen van een ontwikkelsessie kan via onderstaande button. Vertel ons in het kort wat je tijdens de sessie zou willen bereiken en op welk CAD-platform je wilt programmeren, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Demo films UOB

Wil je informatie over de UOB binnen jouw netwerk delen om anderen enthousiast te maken voor deelname aan de UOB, dan juichen we dat van harte toe. De UOB is van de sector en voor de sector en juist samen maken we er een succes van.