naar nieuwsoverzicht
Datum 3 aug 2020

Enthousiaste eerste sessies met softwareleveranciers. Nu al vragen voor meertaligheid

Afgelopen weken organiseerden 2BA en CIC (Cadac Itannex Cooperation) de eerste vier ontwikkelsessies speciaal voor software developers. De reacties zijn positief. Ontwikkelaars zijn blij met de uitleg over de UOB en de potentie ervan voor de sector. Ze zijn enthousiast over de bereidheid om de API verder uit te breiden op basis van hun feedback. Het mooiste signaal is misschien wel de vraag om support voor meer talen. Het geeft aan dat er groot wordt meegedacht over de mogelijkheden voor de UOB. En terecht.

Uitleg, oefenen en concreet ontwikkelen

Aan de hand van de SDK en de beschikbare demo-app is tijdens de sessie concreet geoefend met het ontwikkelen van de eerste eenvoudige applicaties en hebben we verschillende mogelijkheden onderzocht. Denk hierbij aan het bouwen van een add-in voor een 3D CAD applicatie of het integreren van de UOB CAD objecten met je online productaanbod.

Vraag nu zelf je ontwikkelsessie aan!

Een sessie aanvragen kan door het sturen van een e-mail aan uob@2ba.nl. We plannen op volgorde van aanvraag. Vertel ons bij je aanvraag in het kort wat je tijdens de ontwikkelsessie zou willen bereiken en op welk CAD-platform je wilt programmeren, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. We verwachten dat je een ervaren software-ontwikkelaar bent, met kennis van REST API’s en .NET. Voor de sessie gaan we ervan uit dat je je eigen laptop meeneemt met daarop je eigen ontwikkelomgeving. Maar dat stemmen we vooraf graag goed met je af.