naar agenda
25 March

De UOB aanwezig tijdens event ‘De Keten draait Door’

Op donderdag 25 en vrijdag 26 maart 2021 organiseert Ketenstandaard Bouw en Techniek “De Keten draait Door” een online event met als thema: “van Idee tot Bouwwerkdossier”.

Programma donderdag 25 maart

14:00 – 16:00 Interactieve Talkshow:

Prominenten uit de hele bouw-en techniek sector zullen onder de bezielde begeleiding van oud-schaatser en digitaal ondernemer Ben van den Burg tijdens een dynamische talkshow met elkaar en met de kijkers in gesprek gaan over de digitalisering en verduurzaming van het bouwproces,  de Wet Kwaliteitsborging, circulariteit en predictive maintenance.  Wat is de impact van de Bouwagenda en DigiGo op het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen het bouwwerkdossier en de standaarden STABU,  ETIM en DICO, maar ook andere bouwstandaarden, hieraan bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

13.00 – 18.00 uur Virtuele beurs participanten en netwerkpartners

Een uur voor de start van de uitzending van de talkshow openen participanten en netwerkpartners de deuren van de virtuele beurs. In een eigen online stand zullen partners met bezoekers in gesprek gaan over hoe hun kennis en producten bedrijven kunnen helpen om processen efficiënter in te richten en informatiestromen te digitaliseren.

Via de stand van 2BA is uiteraard ook de Uniforme Objecten Bibliotheek vertegenwoordigd.

Programma vrijdag 26 maart

09.00 – 13.00 uur Virtuele beurs participanten en netwerkpartners met webinars

De virtuele beurs is ook vrijdag geopend. De participanten staan opnieuw  klaar om vragen te beantwoorden en om te vertellen over hun ervaringen met implementaties van de standaarden bij hun klanten. Om dit nog beter te demonsteren en de bezoekers mee te nemen in de wereld van standaardisatie en digitalisering geven ze op vrijdag ook webinars met praktische weetjes, tips en andere kennis.

12.00 – 13:00 Webinar De Uniforme Objecten Bibliotheek, van droom tot realiteit 

Zien we u donderdag 25 en/of vrijdag 26 maart?