Meld je aan als installatiebedrijf

WE HEBBEN EEN WERELD TE WINNEN

De UOB is een baanbrekend platform voor de ontwikkeling van ons werk, de innovatiekracht van jouw bedrijf en de slagkracht van onze sector. Alleen samen maken we van deze open standaard een groot succes. Daarom kunnen alle installatiebedrijven – wel of niet lid van Techniek Nederland – gebruik maken van de UOB. Meld jouw organisatie daarom nu aan. Samen hebben we een wereld te winnen.

Test mee

Medio februari 2024 gaat de UOB live. Tot die tijd kun je helpen de UOB nog groter en beter te maken. Meld je nu aan en test mee!

Ervaar het nu

Ben je enthousiast over het UOB-platform en wil je ervaren wat de UOB voor jouw organisatie kan betekenen? Start dan geheel vrijblijvend een gratis proef-account. Samen met de Revit Demo Plugin of de TheModus Essential app van Cadac Group kun je vrijwel direct aan de slag.

Heeft u al een account op 2BA? Neem dan contact op.

Meer informatie?

Wil je eerst wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met 2BA. Graag leggen we alle voordelen van het deelnemen aan de UOB aan je uit en brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook helpen we je bij de keuzes die nodig zijn om binnen jouw organisatie met de UOB te gaan werken en leggen de abonnementsvormen en tarieven aan je uit. 

Of gebruik onderstaand formulier wanneer je wilt dat wij contact met je opnemen:

DAAROM DE UOB

Beschikken over de juiste data is essentieel voor het behalen van de duurzame doelstellingen. De UOB legt daarvoor de basis.”

HAN BLOKLAND – CEO, ENGIE NEDERLAND