Sluit je aan als software leverancier

WE HEBBEN EEN WERELD TE WINNEN

De UOB is een baanbrekend platform voor de ontwikkeling van de innovatiekracht en slagkracht van de installatiesector. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. De open standaard vraagt van iedereen in het begin extra tijd, energie en doorzettingsvermogen. Maar softwareleveranciers die nu instappen, lopen straks mee voorop.

REVIT-HUIS? SLUIT NU AAN

Omdat zo’n 80% van de markt in Nederland Revit gebruikt, is besloten om voor de UOB template objecten voor Revit te bouwen. De UOB biedt je als Revit-huis een Software Development Kit (SDK) en een sample-app. Daarmee kun je na aanmelding bij het platform jouw eigen UOB-plug-in ontwikkelen.

WAT JE NU AL KUNT DOEN?

Voor de UOB is een specifieke API ontwikkeld, waarmee je productdata van fabrikanten eenvoudig kunt doorzoeken, filteren en overhalen. Met deze API krijg je ook de UOB-objectdefinities beschikbaar op basis van ETIM-MC. Bij de API is een SDK opgezet die de integratie van de UOB in jouw (CAD-)applicatie heel eenvoudig en snel mogelijk maakt. 

N.B. Om daadwerkelijk producten te kunnen zoeken in de UOB is een ondertekende gebruikersverklaring met 2BA noodzakelijk. Zie daarvoor ‘Meld je nu aan’.

GitHub

Wil je weten hoe je snel aan de slag kunt als ontwikkelaar? Bekijk het voorbeeld van de Revit add-in in de GitHub.

MELD JE NU AAN

Ben je enthousiast over het UOB-platform en wil je als softwareleverancier aan de slag? Neem dan contact op met 2BA voor het ondertekenen van een gebruikersverklaring. Die verklaring is nodig om toegang te krijgen tot de 2BA database om producten te kunnen zoeken. Daarnaast wordt een bedrijfsspecifiek client ID gegenereerd om uw software te identificeren.

Natuurlijk is er nog veel meer af te stemmen tussen jou als potentieel UOB-partner en 2BA. Meld je aan en een medewerker van 2BA zal contact opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek komen alle mogelijkheden van de UOB en 2BA aan bod en bepalen we graag met jou de route om aan te sluiten als UOB partner.

GEEN KOSTEN, WEL LOGO-PARTNERSCHAP

Aan het deelnemen aan de UOB, de gebruikersverklaring en productontwikkeling voor de UOB zijn voor softwareleveranciers geen kosten verbonden. Wel kun je er voor kiezen logo-partner te worden van de 2BA en de UOB voor een bedrag van € 1.000 excl. BTW per jaar. 

NIET-REVIT CAD-AANBIEDERS

Met niet-Revit CAD-partijen zullen in de aankomende periode tests worden gedraaid om ook hen enthousiast te krijgen voor het UOB-platform. Neem contact met ons op als je wilt deelnemen of op de hoogte gehouden wilt worden.

Of maak gebruik van onderstaand formulier, dan houden wij je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

DAAROM DE UOB

De markt voor 3D modelleren is zo groot. Samenwerken voor het grote geheel is veel slimmer dan elkaar beconcurreren op iets kleins. De UOB biedt zoveel kansen, laten we samen de bouwwereld vooruit helpen!”

WIM BREMMER – CEO, ITANNEX